ΥΛΙΚΑ:
- 500γρ. μακαρόνια
- 2ltr νερό
- 500γρ. κιμά
- 1 μέτριο κρεμμυδάκι
- 1 πρεζα ρίγανη
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κουτάκι κονκασέ
- 200γρ.ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Βάζουμε το νερό να βράσει και μόλις αρχίσει να κοχλάζει ρίχνουμε τα μακαρόνια.Τα αφήνουμε να βράσουν για 15 λεπτά και στη συνέχεια τα ρίχνουμε στο τρυπητό με κρύο νερό.Έπειτα ζεσταίνουμε 4 κουταλιές ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα τα μακαρόνια.
Στη συνέχεια σοτάρουμε το κρεμμυδάκι με το λάδι και μόλις ροδίσει,ρίχνουμε τον κιμά και τον σοτάρουμε για 10 λεπτά.Προσθέτουμε και όλα τα υπόλοιπα υλικά και το αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά σε σιγανή φωτιά.
Το φαγάκι μας είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
θέλει τόνο: το πρεζα ρίγανη
ΑπάντησηΔιαγραφήhttp://traditionalgrandmothersrecipes.blogspot.gr-Βαγιάννης Χρ'ηστοσ
Κατά τα άλλα συγχαρητήρια!
ΑπάντησηΔιαγραφή